Reseña: Ruby y el cazador de Medianoche

Buenas tardes 🐥

Hoy os traigo la segunda parte de las historias de medianoche aunque se pueden leer independiente, les tengo que dar las gracias a la Editorial Obscura por los dos ejemplares. Una historia que me ha encantado y he disfrutado muchísimo, creo que está parte más que la primera, tiene un toque más oscuro y te deja con muchas ganas de saber más sobre Medianoche y todos sus habitantes.
Ficha Técnica:
Título: Rubí i el caçador de Mitjanit
Autora: Susane EE
Editorial: Editorial Obscura
Número de páginas: 239 páginas
ISBN: 9788412198850
Sinopsis:
catalán
Al regne de Mitjanit Tenir esperança és perillós

La Ruby va desaparéixer al bosc durant una de les caceres del rei Obscur. Des d'aleshores viu presa als calabossos del palau de Mitjanit, on la llum del sol és un comni distant i els innocents conviuen amb els criminals més temibles del regne.

Els anys transcorren lentsbs la cel·la fins que, una nit. La vida de la Ruby es capgira: haurà de tornar al endinsar-se ables entranyes del bosc, on descubrirán que posseeixen una estranya connexió amb uns mostres que infonen por al soldat més valent. Però, si la Ruby voo ser lliure, haurà de guanyar-se la confiança del caçador reial, que no dubtarà s sacrificar una noia innocent per veure la seva missió complerta.

El segon volum dea saga Històries de Mitjanit és una aventura captivadora que ens enfrontarà altra vegada als misteris d'aquests regne fantàstic. I és que Mitjanit sempre depara nous perills a qui gosa desafiar la màgia fosca que corromp cada carrer, cada rierol, cada arbreda, cada esperit...
Opinión:
Castellano:
Este libro es la segunda parte de la saga de las historias de Medianoche, aunque se pueden leer de manera independiente. Ahora nos encontramos con un #retelling de la Caperucita Roja, para mí está historia tiene más oscuridad que la primera parte, la he disfrutado muchísimo aunque no empieza tan fuerte como #cinderyelprincipedemedianoche igualmente te engancha desde el principio y no te suelta, también he podido conectar más con Ruby nuestra protagonista.

En esta historia seguimos teniendo mucha fantasía, mucha magia, mucha oscuridad, drama, amor, miedos... tenemos a una abuelita, un cazador, una Caperucita roja y un montón de lobos... Pero nada parecido al cuento original.

Los capítulos siguen siendo cortos e intensos que devoras en poco tiempo y en dónde conocemos a muchos más personajes que en la primera parte nos dieron solo pinceladas y conocemos más el reino de medianoche. Podemos ver cómo los personajes evolucionan de una manera extraordinaria y esta vez tenemos una narración en tercera persona de dos puntos de vista de Ruby y del cazador cosa que hace que aún te enganches más al libro y puedas conectar más con ellos y con la historia.

En esta entrega nuestra protagonista sigue luchando por su futuro, por su vida y por su hogar, los personajes luchan contra el mal que se está extendiendo por todo el reino.

Una historia que me ha sorprendido en cada página aunque en algún momento me esperaba lo que podía suceder nunca sucedían como yo había pensado, así que igualmente  me sorprendía 

El final te deja con muchas ganas de saber más y también te dibuja una bonita sonrisa, aunque sabes que el mal y la oscuridsd se aproxima te da un toque de esperanza muy bonito.

Os recomiendo estás historias de fantasía ligera y oscura que seguro que os enganchará y os dejará con muchas ganas de más, con estas historias descubriréis que  nada ni nadie es lo que parece y una nueva historia con personajes que todos conocemos desde la infancia.

Catalán:
Aquest llibre és la segona part de la saga de les històries de Mitjanit, encara que es poden llegir de manera independent. Ara ens trobem amb un #retelling de la Caputxeta Vermella, per a mi aquesta història té més foscor que la primera part, l'he gaudit moltíssim encara que no comença tan fort com #cinderyelprincipedemedianoche igualment t'enganxa des del principi i no et deixa anar, també he pogut connectar més amb Ruby nostra protagonista.

En aquesta història seguim tenint molta fantasia, molta màgia, molta foscor, drama, amor, pors ... tenim a una àvia, un caçador, una Caputxeta vermella i un munt de llops ... Però res semblant a el conte original.

Els capítols segueixen sent curts i intensos que devores en poc temps i en on coneixem a molt més personatges que a la primera part ens van donar només pinzellades i també coneixem més el regne de mitjanit.

Podem veure com els personatges evolucionen d'una manera extraordinària i aquesta vegada tenim una narració en tercera persona de dos punts de vista de la Ruby i delncaçador cosa que fa que encara entris més en la història i puguis connectar més amb els personatges i amb la història.

En aquest llibre la nostra protagonista segueix lluitant pel seu futur, per la seva vida i per la seva llar. Els personatges lluiten contra el mal que s'està estenent per tot el regne.

Una història que m'ha sorprès a cada pàgina tot i que en algun moment m'esperava el que podia succeir però mai succeïen com jo havia pensat, així que igualment em sorprenia.

El final et deixa amb moltes ganes de saber més i també et dibuixa un bonic somriure, encara que saps que el mal i la obscuritat s'aproxima et dóna un toc d'esperança molt bonic.

Us recomano aquesta històries de fantasia lleugera i fosca que segur que us enganxarà i us deixarà amb moltes ganes de més, amb aquestes històries descobrireu que res ni ningú és el que sembla i una nova història amb personatges que tots coneixem des de la infància.

¿Qué os parece?

Gemma val

Comentarios